The Cube, Birmingham

Case Study | Back
The Cube, Birmingham

The Cube in Birmingham city centre is home to The Marco Pierre White Steakhouse Bar & Grill which offers it’s customers an ultra modern 25th floor dining experience. Complete with stylish bar, rooftop terrace, stunning 360 degree city views and a glass fronted alfresco balcony, the restaurant embodies what Marco himself calls "affordable luxury". The restaurant is all about the experience; the buzz, the atmosphere and enjoying the company of friends and family in gorgeous, comfortable surroundings. Beplas played their part by supplying contemporary colours which still provide the ultimate in food hygiene for the kitchen. Beplas’s ethos of sensible prices goes hand in hand with the group’s affordable luxury.


You may also like...

BMI Beardwood

When Private Hospital, BMI Beardwood, in Blackburn recently commissioned an internal refurbishment of their wards and theatres, Beplas in partnership with JJS Floors and Walls were happy to help. The hospital which has around 31 rooms - and includes a high dependency unit, required temporary partitions around one of their busiest theatres which was going through an upgrade. This would mean that the area around the theatre remained fully operational whilst the refurbishment work is carried out. The…

Read more…

Beplas Elite PVC system specified by The University of Winchester

The University of Winchester programmed the upgrade of 63 student en-suite showers and toilet facilities for their halls of residence through the 2014 summer vacation period over an eight week program. The walls were covered with tiling. The grout was difficult to clean and the tiles were showing signs of age which required regular repair. It was decided to renew areas with materials that would give long life, reduce maintenance costs and above all make it much easier for the cleaning teams to accomplish…

Read more…
Top